Školení našich vývojářů

Snažíme se nechybět na žádné zajímavé prezentaci nebo workshopu k webdesignu, nette, margetingu a podobně, účastníme se akcí v různých akcelerátorech (hlavně v Praze)... ale občas je potřeba uspořádat pořádnou akci sami pro sebe. 

Sešli jsme se v našem sídle v Pardubicích a svolali jsme programátory, kteří pracují na našem redakčním systémem Shiny CMS. Hlavním důvodem byl nedávný přechod na Nette Framework (dříve jsme používali Zend a Symphony). Také bylo nutné zdokonalit interní procesy a pobavit se o používání nových nástrojů pro řízení úkolů (JIRA) a vývoj (Stash).

Pokud uvažujete o spolupráci s naší společností, tak by vás mohly zajímat nástroje, které aktuálně používáme. Pro lepší představu si můžete projít program a třeba vás některé body zaujmou: program akce (PDF)

Celý den jsme pojali přávážně jako workshop, kdy jsem si vyměňovali vlastní zkušenosti a občas jsme vše proložili novinkami ze světa programování, řízení vývoje a Nette frameworku. Akci všichni zúčastnnění hodnotili kladně a shodli jsme se na jejím brzkém opakování. Plánujeme příště pozvat i kodéry a grafiky.

Michal Pilař

Michal Pilař

jednatel společnosti

Michal je spolumajitelem a jednatelem společnosti Implayo s.r.o. Je odpovědný za průběh realizace klientských projektů, řízení vývojového týmu a chod helpdesku. Dále se spolupodílí na tvorbě technických, marketingových a obchodních strategií společnosti

Implayo
© Implayo s.r.o., Všechna práva vyhrazena.